REFORMAR CUINA

Tens un projecte en ment?

Com t’agradaria reformar la teva cuina? Fes una llista de desitjos, i contacta’ns.

La teva cuina: el teu restaurant privat.

A molts els sembla que el projecte de la cuina dels seus somnis sigui impossible realitzar, o pensen que és una cosa totalment inaccessible per a ells. Reformes RcR té una cosa diferent a dir: Hi ha sempre una gran cuina per a tots els habitatges.

Reformes RcR, amb el seu inigualable servei de reforma integral no sols se cenyeix als dissenys que existeixen en el nostre catàleg, sinó que estem oberts a escoltar les idees i propostes dels nostres clients. Som la millor opció en el disseny personalitzat perquè estem disposats a fer valer l’espai ideal per a qui l’utilitzarà.

Quan un client ja compta amb el projecte somiat per a la seva cuina, però aparentment l’espai no dóna per a més, això no és impediment per a Reformes RcR, especialistes en tota mena de reforma i rehabilitació a Lleida! Nosaltres farem tot el possible perquè el seu somni es faci realitat en l’espai predisposat. Els somnis dels nostres clients són l’objectiu final, i si està disposat a escoltar els suggeriments dels nostres dissenyadors experimentats, podríem fer que el seu somni es complís. Assessorem sense compromís!

 

Si una obra és intensa, vàlida i té una idea potent, farà que les imperfeccions quedin en un segon pla.

– Alberto Campo Baeza

L’home no pot crear sense destruir simultàniament.

– Alvar Aalto

Reforma teva Cuina

ANALITZA EL TEU ESPAI

Moltes vegades estem encapritxats amb el disseny actual dels nostres espais perquè ens hem acostumat i resulten ser molt funcionals. No obstant això, en Reformes RCR creiem que sempre podria haver-hi algun detall que es pugui optimitzar aprofitant al màxim el disseny original o usant una disposició diferent.


Mobles

Quan remodelem la cuina hem de pensar en el mobiliari i actualització d’aquest per a optimitzar al màxim l’espai. En Reformes RCR podem ajudar-te en la selecció de mobles que t’agradaria instal·lar i planificarem amb tu per a retratar tan bé com sigui possible el que desitges.Disseny

Tingues en compte que un factor fonamental a l’hora de reformar una cuina és que el quart compti amb dos factors: funcionalitat i practicitat. Reformes RcR li agrada de jugar amb els espais o racons aparentment inaccessibles sempre és un delit per a emmagatzemar i estructurar la teva cuina.