REFORMAR BANY

Tens un projecte en ment?

La reforma ideal per al teu bany mai va estar tan a prop. Preparat per al canvi?

El teu bany, el teu santuari personal.

Moltes persones pensen en el seu bany com el seu santuari personal, ja que a més de ser el lloc on el cos humà, es neteja i purifica rutinàriament, també es torna un espai de reflexió, on les millors idees arriben, on podem tenir un temps per a nosaltres sols en completa harmonia i en un estat de tranquil·litat que desintoxica el nostre cos i ment.

Per què conformar-se amb un bany simple si pots fer l’espai perfecte per a aquests moments? Tenir un bany bonic no és difícil, i Reformes RcR t’ajuda a construir aquest santuari que cerques.

En Reformes RcR, especialitzes en construccions i reformes a Lleida, ens preocupem per cada detall per a dur a terme cada projecte de reforma integral. Som la resposta més eficaç i ràpida per a crear els teus espais ideals, ja que cap és un desafiament tan gran que no puguem ajudar-te amb el projecte de la casa dels teus somnis. Ho farem per a tu!

Si ja tens clar que desitges reformar el teu bany i estàs buscant a algú capaç de fer-ho, Reformes RcR és la teva millor opció!

Aquí podrà calcular el pressupost orientatiu per a una reforma d’un bany. No obstant això, tingui en compte que per a poder oferir-li una proposta personalitzada, sempre és millor contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a reformar el bany dels seus somnis.

Tot és disseny, i la Qualitat del disseny afecta la Qualitat de les nostres vides

– Norman Foster

Sense lliberat no hi ha obra d’art

– Francisco Javier Sáez de Oiza

Reforma teu bany

Garantia

Estipularem un temps prudencial de garantia d’acord amb la reforma realitzada. Comptem amb 20 anys d’experiència en el sector que ens avalen, així com les referències satisfactòries dels nostres clients. Comptem que vostè sigui un d’ells molt aviat.

Servei integral

Ens encarregarem del mobiliari, la pintura, la plomeria i obra de paleta, tot estarà inclòs. Tot el necessari perquè el teu bany compleixi còmodament amb la seva funció i pugui considerar-se el bany perfecte, i el millor… net i llest per a utilitzar-se!


Seguretat i privacitat

Més enllà de complir amb les funcions bàsiques i que sigui capaç de fer-te feliç sol entrant en ell, et continuaràs sentint com a casa amb les nostres mesures de seguretat i privacitat. Tindrem en compte fins al més mínim detall.