NOVA CONSTRUCCIÓ

Tens un projecte en ment?

Construir la teva nova llar mai va estar tan a prop. Preparat per al canvi?

La teva nova casa, la teva llar!

Una casa ha de representar el cor de les persones que l’habiten. Sigui construir una casa o un xalet, arribar a un nou domicili o obtenir un nou permís a la ciutat de Lleida, el procés és una nova aventura per a dissenyar amb afecte cadascun dels seus espais fins a transformar-la en la llar dels teus somnis.

Per a molts una casa és més que una llar: un refugi, aquell racó on et sents feliç i protegit del món exterior, el lloc on tu i els teus estan fora de perill i amb tranquil·litat. I com una casa no es comença per la teulada el primer abans de posar-te a la feina és que tinguis clar el que necessites.

En Reformes RCR, empresa especialitzada en reformes integrals a Lleida, podem assessorar-te i acompanyar-te en la presa de decisions a cada moment d’aquest procés perquè puguis tenir la seguretat i la tranquil·litat que tot està baix control.

Les tendències desapareixen, l’estil és etern.

– Yves Saint Laurent

En decoració col·loca sempre una peça controvertida. Donarà tema de conversa als teus convidats.

– Dorothy Draper

Nova Construcció

VALORACIÓ

Temes com a aïllament, lampisteria o il·luminació, requereixen una especial atenció perquè per a plantejar-se l’estètica és necessari preparar un projecte concret, que s’ajusti perfectament a les nostres necessitats i pressupost, i així evitar futurs malentesos. La contractació d’un expert pot estalviar-nos diners quan el seu assessorament ens fa ser conscients dels avantatges i desavantatges del nostre projecte.

COMODITAT

Presa avantatge de la renovació i crea entorns còmodes per a tu. Pensa en les teves necessitats a cobrir per a poder fer de la teva casa en millor lloc per a tu sense importar el moment del dia. Una consulta amb un assessor experimentat pot ajudar a adaptar la teva casa als teus gustos i necessitats.

MAXIMITZACIÓ

Això no significa ampliar els espais, sinó aprofitar-los. Si comptes amb espais petits a la casa, llavors la contractació d’un especialista pot aplicar solucions tàctiques que aprofitaran els punts forts del teu habitatge per a aprofitar totes les possibilitats a les habitacions i els mobles.