REHABILITACIÓ

Tens un projecte en ment?

La rehabilitació de la teva llar mai va estar tan a prop. Preparat per al canvi?

Rehabilitar és més que reformar!

La por a no disposar de diners suficients o a mancar de temps deté a moltes persones quan pensen a donar-li un nou aire de vida a la seva casa. Però és bo fer petites remodelacions que a la llarga signifiquen grans millores amb poc esforç i sense sacrificar molt.

Adaptar una casa segons l’estil de vida que tens o que aspires portar és important, ajudarà al fet que amb el pas del temps et sentis feliç i còmode en ella i la teva casa sigui més que el lloc al qual arribar a descansar.

El pressupost, la ubicació i l’estructura són factors importants al moment de fer les eleccions. No et conformes, recorda que és el lloc on passaràs gran temps de la teva vida. Aconseguir la casa dels teus somnis pot ser més fàcil del que creïs i no és necessari fer una construcció des de zero per a aconseguir-ho.

No rebutgis l’oportunitat de donar-li un toc personal a la teva casa i explotar el seu potencial. Demana el teu pressupost i assessorament d’experts a Reformes RcR.

Les tendències desapareixen, l’estil és etern.

– Yves Saint Laurent

En decoració col·loca sempre una peça controvertida. Donarà tema de conversa als teus convidats.

– Dorothy Draper

Rehabilita la teva Llar

PROJECTE

Abans de començar amb l’obra, has de tenir ben definit el que vols fer. Recopila idees que mostrin el que busques fer a la teva casa. D’aquesta manera serà més senzill tenir una idea clara que s’ajusti perfectament a les seves necessitats.

IL·LUMINACIÓ

Aconseguir una bona il·luminació contribuirà a donar-li un aire clar i més confortable. La correcta distribució dels punts de llum ajudarà també a reduir la despesa en electricitat, dotar de major lluminositat a una zona fosca, ajudarà que la teva casa tingui més vida.

VERSATILITAT.

Optar per conceptes oberts i àrees funcionals que no es limitin a una sola funció, ajuda en gran manera al fet que una casa sigui adaptable a tots els membres que l’habiten, i amb l’arribada de les noves tecnologies i la massificació de les connexions podem fer que a la nostra casa els espais estiguin connectats.