REFORMA INTEGRAL

Tens un projecte en ment?

Reformas RcR, empresa especialista en reformas en Lleida, es una buena opción para la rehabilitación o reforma integral de tu hogar. Poseemos 20 años de experiencia en el sector y podemos satisfacer todas tus necesidades en tiempo récord, así como adelantarnos a posibles problemas que podrían aparecer en el futuro, garantizando de esta manera su satisfacción inmediata desde el primer momento.

Reformes RcR, empresa especialista en reformes a Lleida, és una bona opció per a la rehabilitació o reforma integral de la teva llar. Tenim 20 anys d’experiència en el sector i podem satisfer totes les teves necessitats en temps rècord, així com avançar-nos a possibles problemes que podrien aparèixer en el futur, garantint d’aquesta manera la seva satisfacció immediata des del primer moment.

La reforma integral de la teva casa mai va estar tan a prop. Preparat per al canvi?

La teva Llar: El nostre Compromís.

Reformes RCR t’ofereix serveis integrals per a portar endavant la reforma del teu pis o casa. Oferim una seguretat a l’hora de construir, de manera que no afecta l’edifici o al veïnat, el nostre treball sempre està monitorat sota principis d’estabilitat i resistència mecànica, treballant en conjunt amb la documentació necessària per a ser executada, fent de les nostres operacions òptimament funcionals.

Som experts en l’art de la construcció i rehabilitació d’habitatges, per tant, tots els sectors que corresponen al procés de la reformació del seu patrimoni estaran resolts abans que s’adoni. Els nostres temps de treball són eficaços i la nostra major satisfacció és saber que gaudeix del nostre treball realitzat.

M’encanta combinar objectes que tenen història i significat, però, per descomptat ho canviaré tan aviat com canviï la meva manera de veure-ho.

– Gloria Vanderbil

rec amb el treball manual. Crec molt en el detall, en les coses molt ben fetes. Crec en els Materials nobles i naturals. Crec que el disseny comunica.

– Jaime Hayón

Reforma Integral

IMPLICACIÓ

En Reformes RcR ens comprometem en cada projecte per separat i ens preocupem pel resultat final i alegria del client en veure la casa dels seus somnis feta una realitat. Busquem convertir la propietat en un ambient atractiu, funcional i personalitzat.


SERVEI INTEGRAL

Una reforma integral per a un habitatge podria implicar el següent: gestió de llicències, disseny i planificació del projecte, demolicions, obra de paleta, fusteria, revestiments, lampisteria, electricitat, pintura, il·luminació i més detalls els quals cobreixen els nostres serveis. Per tant pot tenir la certesa que no li farà falta res.

PLANIFICACIÓ

Reformar no és només agarrar un martell i posar-se a trencar coses, sinó que és un projecte que requereix una planificació prèvia i una sèrie de llicències que no es poden aconseguir sol o almenys no de manera tan fàcil. Recollir idees que t’inspirin o suggerir elements concrets per a tenir una idea clara dels teus gustos.