EL NOSTRE MÈTODE

Tens un projecte en ment?

Una reforma no té per què ser traumàtica

D’entre centenars dels nostres clients, 8 de cada 10 reconeixen que abans de realitzar una reforma, ho han pensat diverses vegades per ser un canvi radical en les seves vides, tant monetàriament com en essència, finalment és la seva casa la que està prenent una nova identitat. En Reformes RCR ens esforcem perquè els nostres clients puguin realitzar tots els canvis que desitgin i continuïn sentint-se com a casa.

 

Hem creat un mètode de treball que ens ajuda en la nostra labor:

• Avaluarem braç a braç amb el client el lloc de la futura obra per a treure-li el màxim potencial, mantenint un acord amb les exigències del consumidor i el pressupost que inclourà la mà d’obra i els materials.

• Una vegada acceptat el pressupost, s’estableixen els terminis de lliurament i el temps en què aniran els treballadors al domicili. El cap d’obra estarà en constant contacte amb el client i si succiona qualsevol eventualitat, ell s’encarregarà de les gestions.

• Una vegada acabat el treball es realitzarà una examinació exhaustiva per a verificar que tot s’ha completat i està funcionant al cent per cent.

• A partir d’aquest moment, el client té un any de garantia per si hi hagués algun contratemps derivat del treball. Abans de res, la nostra garantia per a la seva seguretat i sencera satisfacció.

 

Protecció del sòl

Protegim el sòl de l’habitatge perquè, a l’hora d’acabar, no hagis de netejar i tot tornarà a la normalitat.

La nostra major preocupació és fer una bona feina i part d’això és que els clients puguin gaudir d’un resultat excel·lent quan finalitzi l’obra. La nostra labor no deixarà treball addicional per a vostè.

Protecció d’ascensors

Protegim els ascensors perquè no es vegin afectats. Quan fem un treball en algun apartament o edifici. Pot estar segur que hem contemplat la cura de tots els factors de risc.

Procurarem que no hi hagi brutícia que afecti el funcionament de la cabina, o agents nocius per a les persones al·lèrgiques que l’utilitzen. Reformes RCR pensa en tot perquè la teva vida segueixi tranquil·lament i sense preocupacions per la teva comoditat o la dels teus veïns, familiars o coneguts.

Aspiració de pols

En Reformes RCR utilitzem les eines de neteja més sofisticades del mercat perquè no sentis de manera negativa els resultats del nostre treball. L’equip de Reformes RCR tracta cada habitatge com si es tractés de la seva pròpia llar, amb respecte, higiene i seguretat.

Protecció entre espais

Comptem amb l’equip adequat, materials i protectors necessaris per a protegir la teva casa mentre el treball es troba en progrés, d’aquesta manera et cuidem de la pols i la brutícia alhora que protegim les estructures de la teva casa.